Utrecht | Nieuwegein (2024)

Utrecht | Nieuwegein (1)Utrecht | Nieuwegein (2)

Zoek je een betrouwbaar en betaalbaar voertuig om te huren in de regio Nieuwegein en Utrecht? Dan ben je bij DIKS aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar een compacte personenauto, ruime bestelbus, praktische personenbus, stevige vrachtwagen, efficiënte koelwagen of handige verhuiswagen, wij hebben het allemaal voor jou klaarstaan. Of je nu door de straten van Nieuwegein cruist of de charmante hoekjes van Utrecht wilt verkennen, onze topklasse voertuigen staan klaar om jouw rit soepel te laten verlopen.

Denk aan onze buurtbewoners en voorkom overlast

  1. Houd je te allen tijde aan de verkeersregels, gelieve niet onnodig te claxonneren en laat de motor niet onnodig lang draaien terwijl je stilstaat.

  2. Parkeer het voertuig nooit op de weg, langs een gele doorgetrokken streep, op de stoep of half op de stoep.

Voertuig inleveren na sluitingstijd?

Is onze vestiging gesloten? Geen zorgen! Je kunt het voertuig alsnog inleveren. Parkeer de auto in de buurt van de vestiging en deponeer de sleutels in de sleutelkluis. Deze bevindt zich links naast de ingang van onze vestiging. Zo kun je op elk moment van de dag of nacht je gehuurde voertuig zonder problemen retourneren.

Utrecht | Nieuwegein (3)Utrecht | Nieuwegein (4)

Een auto huren in de omgeving van Utrecht (Nieuwegein)?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en betaalbare autoverhuur in de omgeving van Utrecht? Dan ben je bij de DIKS vestiging in Nieuwegein helemaal aan het juiste adres. We hebben een uitgebreide selectie voertuigen, van compacte stadsauto's tot ruime gezinswagens - en van bestelbusjes, tot vrachtwagens - zo kunnen we garanderen dat er altijd wel een voertuig is dat bij je past.

Of je nu een kort ritje naar de Ikea in Utrecht moet maken of een langere trip plant door Nederland, bij DIKS zorgen we ervoor dat je huurervaring soepel en zorgeloos verloopt. Onze eerlijke prijzen en flexibele voorwaarden geven je de zekerheid dat je zonder gedoe kunt boeken en volop kunt genieten van je reis. Ga voor gemak en kwaliteit, kies DIKS voor je volgende avontuur in de mooie omgeving van Nieuwegein en Utrecht.

Personenauto huren

Utrecht | Nieuwegein (5)Utrecht | Nieuwegein (6)

Busje huren in Utrecht (Nieuwegein)?

Ben je toe aan een groepsavontuur in Utrecht en omstreken? Huur dan een ruime en betrouwbare personenbus bij DIKS! Of je nu een bedrijfsuitje, een groot familiefeest, of een roadtrip met vrienden plant, wij hebben de perfecte bus voor jouw gezelschap. Geen gedoe meer met meerdere auto's en iedereen gezellig bij elkaar. Een 6-, 7-, of 8- persoonsbusje huren in Utrecht? Bij DIKS kan het allemaal. Onze bussen zijn comfortabel, ruim en perfect voor elk avontuur dat je in gedachten hebt.

Stel je voor: geen gedoe met meerdere auto's, iedereen gezellig bij elkaar, en niemand die de weg kwijt raakt. Bovendien is ons online reserveringssysteem super simpel en onze klantenservice altijd vrolijk en behulpzaam. Dus, waarom wachten? Maak je volgende uitje nog leuker en relaxter met een personenbus van DIKS. Nieuwegein en omgeving wachten op je avontuur!

Personenbus huren

Utrecht | Nieuwegein (7)Utrecht | Nieuwegein (8)

Bestelbus huren in Utrecht (Nieuwegein)?

Heb je een klus in Nieuwegein en omstreken waarvoor je een bestelbus nodig hebt? Huur dan een ruime en betrouwbare bestelbus bij DIKS! Of je nu meubels moet verhuizen, goederen wilt leveren, of een evenement organiseert, wij hebben de perfecte bus voor jouw klus. Geen gesleep met te kleine auto's, maar lekker ruim en comfortabel al je spullen in één keer vervoeren. Onze bussen zijn ruim, goed onderhouden en klaar voor jouw avontuur.

Bestelbus huren

Utrecht | Nieuwegein (9)Utrecht | Nieuwegein (10)

Huur je verhuisbus Utrecht (Nieuwegein) bij DIKS!

Sta je op het punt om te verhuizen in het mooie Utrecht of Nieuwegein? Huur je verhuisbus dan bij DIKS! Denk aan het gemak: je rijdt langs de pittoreske grachten en historische gebouwen van Utrecht, met al je spullen netjes ingeladen in onze ruime en betrouwbare verhuisbussen. Je voelt de stress wegebben terwijl je moeiteloos door de gezellige straatjes van de binnenstad manoeuvreert.

Of je nu verhuist van een sfeervol appartement in de stad naar een knusse woning in een van de omliggende dorpen, met DIKS heb je genoeg ruimte voor alles wat je mee wilt nemen. Daarnaast huur je er bij ons eenvoudig een verhuislift bij, zodat je nóg efficiënter te werk kunt gaan tijdens je verhuizing in of rondom Utrecht. Geen gedoe met meerdere ritjes of geprop in kleine auto's, gewoon alles in één keer mee. Ons online reserveringssysteem is supersimpel en onze klantenservice staat altijd met een glimlach voor je klaar. Dus, waarom stressen? Huur je verhuisbus bij DIKS en maak je verhuizing in Utrecht of Nieuwegein een fluitje van een cent!

Verhuisbus huren

De kracht van DIKS

Sinds 1949 biedt DIKS betrouwbare voertuigen aan iedereen die er een nodig heeft. Wat begon met opa Paul's auto, is nu uitgegroeid tot een familiebedrijf met vestigingen in Amsterdam, Almere, Amstelveen en sinds 2024 ook in Nieuwegein. Of je nu een auto, busje of bestelwagen nodig hebt, bij DIKS staan kwaliteit, persoonlijk contact en transparantie voorop. We geloven in de kracht van huren en delen voor een leefbare en bereikbare buurt. Met eerlijke prijzen en geen verrassingen, zorgt DIKS ervoor dat je altijd een passend voertuig hebt, precies wanneer je het nodig hebt.

Utrecht | Nieuwegein (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated:

Views: 5934

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.