Catering in Leiden - Catering in Leiden (2024)

Josselin’s Partycatering

Josselin’s Catering & Party Service vervult van A tot Z uw catering wensen in Leiden en omgeving. Of u nu een feestje thuis wilt geven of een borrel op kantoor, wij verzorgen alles tot in de puntjes. Bij ons kunt u terecht voor koude en warme buffetten, voor combinaties van warme en koude buffetten, voor speciale buitenlandse buffetten of voor een vegetarisch buffet. De mogelijkheden voor een spetterend feest zijn bij ons eindeloos en zowel grote als kleine feesten, een huwelijksfeest, familiebijeenkomst of zakelijke diners worden door ons volledig ontzorgd. Ons werkgebied beslaat een groot deel van het westen van Nederland. Wij hebben vestigingen inUtrecht,Leiden,Rotterdam,Den HaagenAmsterdam.

U kunt bij ons terecht vanaf 20 personen en bij een minimum besteding van €200. Heeft u vragen? Neem dan direct contactcontactmet ons op. Wij staan u dan graag te woord.

Bent u op zoek naar een professionele cateraar in de regio Leiden dan kunt u bij ons terecht en ook in de kleinere plaatsen zoals Zoeterwoude, Voorhout, Warmond, Katwijk, Noordwijk, Oegstgeest en Rijnsburg verzorgen wij alle soorten catering. Desgewenst voorzien wij uw catering Leiden en omgeving ook van partytenten, al dan niet voorzien van een complete aankleding. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van catering, Josselin’s Cateringservice zorgt voor top kwaliteit en service op maat.

Catering mogelijkheden in regio Leiden

Omdat geen feest hetzelfde is bieden wij altijd service op maat. Samen met u zoeken wij naar mogelijkheden om uw verjaardagsfeest, familiediner of bedrijfsborrel zo te organiseren dat deze geheel naar wens is. Wij bieden een ongekend aantal mogelijkheden op het gebied van catering Leiden waaronder een grote keuze uit verschillende buffetten, stamppotten, barbecues, diners met meerdere gangen, een walking dinner, belegde broodjes, hapjes buffetten, borrelgarnituur, high tea, lunches en brunches.

U kunt voor uw catering Leiden bij ons gebruik maken van complete arrangementen maar ook kiezen voor de mogelijkheid om een arrangement helemaal naar wens samen te stellen. Naast de uitgebreide catering mogelijkheden bieden wij ook nog allerlei extra’s op het gebied van partyverhuur, tentenverhuur en drank catering. Kijk eens rond op onze website voor uitgebreide informatie of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Uiteraard maken wij graag een vrijblijvende offerte.

Buffetten in Leiden e.o.

Wilt u uw gasten voorzien van heerlijk eten, dan kunt u bij ons kiezen uit een groot aantal verschillende koude en warme buffetten. Wij bieden drie verschillende soorten koude buffetten waarbij de hoofdingrediënten vis, vlees en salades zijn. Denk aan verse visgerechten zoals zure haring, garnalen en gerookte makreel maar ook vlees liefhebbers komen aan bod bij het koude buffet. Wij serveren onder andere boerenpaté en kipsalade. Uiteraard ontbreken bij de koude buffetten ook de bijgerechten niet: wit en bruin stokbrood, kruidenboter en roomboter.Wilt u uw gasten een warm buffet voorzetten, dan kiest u eveneens uit drie verschillende arrangementen waarbij het derde buffet een wildbuffet is en alleen beschikbaar in de periode van oktober tot half februari. Ook de warme buffetten zijn heel uitgebreid en nog aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Tot de warme buffetten behoren heerlijkheden zoals een oud Hollands vispotje, filet de porc, pommes gratin en bijgerechten zoals rijst en Hollandse groenteschotel.

Naast de warme en koude buffetten bieden wij ook speciale buitenlandse buffetten. Een mediterraan buffet waarbij onder meer rundvlees in pikante paprikasaus wordt geserveerd, krokant gebakken kiphaasjes en traditionele Griekse stoofschotel van aubergines. Kies verder uit een Mexicaans buffet en een Indonesisch buffet. Uiteraard bieden wij ook een vegetarisch buffet. Het vegetarisch buffet bevat zowel koude als warme gerechten. Overheerlijke kaas pastasalade met groene asperges, avocado en gorgonzola, sla van courgette gemarineerd met pesto en kruiden en warme gerechten zoals een quiche van broccoli, kaas en noten of vegetarische balletjes in tomatensaus. Ook de buitenlandse buffetten en het vegetarisch buffet zijn voorzien van extra’s zoals breekbrood, stokbrood, roomboter, kruidenboter en tapenade.

Uitstekende service

Catering Leiden bij Josselin’s Catering & Partyservice betekent uitmuntende service. Geniet niet alleen van smakelijk eten maar ook van een uitgebreid dranken aanbod en van alles wat nodig is om uw feest tot een succes te maken. Wij verzorgen alles op het gebied van bestek en borden en natuurlijk ruimen wij ook na afloop alles voor u op. U kunt desgewenst ook gebruik maken van de mogelijkheid van ervaren bedieningspersoneel voor professionele bediening en uitstraling. Wat voor feest u ook wilt organiseren, wij zorgen dat alles er is. Extra tafels, glaswerk, garderobes, mobiele toiletvoorzieningen en natuurlijk partytenten in soorten en maten. U kunt deze artikelen ook los bij ons huren indien u zelf een feest organiseert en de catering zelf wilt verzorgen. U kunt bij ons terecht voor de huur van partytenten zoals paviljoententen maar ook voor de benodigde verlichting, verwarming en stroomvoorziening, voor de stoffering, voor sanitair en alles wat verder nodig is om uw feest tot een groot succes te maken.

Catering in Leiden - Catering in Leiden (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 5663

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.